Despre

.

 

.

RetinereArestareAvocatNonStop0722211067

 

Vasta experiență acumulată

ma ajuta sa-mi cultiv o retea de parteneri de incredere: mediatori, consilieri juridici, notari publici, traducatori autorizati, societati comerciale prestatoare de servicii in domeniile conexe, colaboratori dispusi sa investeasca experienta lor in solutionarea rapida, optima si legala, a oricarui tip de problem; pentru un proces echitabil și soluționat într-un termen rezonabil – executari silte – contestatii la executare.

    Absolvent al Facultatii de Drept si al I.N.P.P.A. – Institutul de Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor, membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania (U.N.B.R.) – Baroul Bucuresti.

    Am avut sansa de a ma forma ca avocat sub indrumarea unui maestru al scolii de drept din Romania, de la care am deprins nobletea exercitarii acestei profesii, ingeniozitatea in construirea strategiei de abordare a cazuisticii, profesionalismul si implicarea totala, venite din dorinta de a sluji mereu interesele si drepturile legitime ale clientului, in limitele legii.

 

Ce ma diferentiaza:     

    Profesionalismul si tenacitatea, optimismul si forta de munca, indrazneala si spiritul combativ, sunt doar cateva din resursele pe care le pun in valoare pentru reprezentarea intereselor legitime in limitele legii.

    Fiind mereu la curent cu ultimele noutati in domeniul juridic, sunt capabil sa evaluez rapid si profesionist orice tip de problema si sa gasesc solutiile inteligente pentru a va proteja atat banii cat si timpul dumneavoastra.

    Bun cunoscator al mediului business, excelent negociator, avand o experienta solida in promovarea relatiilor de parteneriate (cu precadere in parteneriatele media), oferim consultanta si reprezentare in

Domeniile:

Drept penal

Drept civilDreptul familiei

Drept comercial & arbitraj, insolventa, recuperari creante, debite, credite

Dreptul muncii

Dreptul proprietatii intelectuale

Asociatii de proprietari –  restante, restantierei, intretinere, reparatii, fond rulment, fond reparatii

Contraventii, amenzi, permise suspendate, taxa de drum

C.E.D.O.

Drept administrativ

 

Onorariul:

     Onorariul se stabileste liber intre avocat si client, atat in ceea ce priveste cuantumul acestuia, cat si modalitatile si esalonarile de plata, si, se prevede in contractul de asistenta juridica la data incheierii acestuia, inainte de inceperea asistentei si/sau reprezentarii clientului, tinandu-se cont de dispozitiile legale privitoare la onorariile minimle.

     Venind in intampinarea dumneavoastra, va ofer optiunea unei variante flexibile si avantajoase a platii – aceea a abonamentului.

     Abonamentul va permite o mai buna planificare a cheltuielilor, fiind o forma de colaborare ideala in situatiile in care dumneavoastra doriti sa beneficiati de consiliere juridica cu caracter preventiv, in activitatile cotidiene, cum ar fi: intocmirea de documente necesare in activitatea curenta, avizarea documentelor interne etc, respectiv consultanta juridica pentru societati.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________
 ”cine-si exercita dreptul sau, nu vatama pe altcineva / qui suo jure utitur, nemini laedit”
 Avocatul este indispensabil justitiei si justitiabililor si are sarcina de a apara drepturile si interesele acestora; el este deopotriva sfatuitorul si aparatorul clientului.

”nemini tenetur edere contra se”

______________________________________GA______________

Leave a Reply