.

.

RetinereArestareAvocatNonStop0722211067

 

Vasta experiență acumulată

ma ajuta sa-mi cultiv o retea de parteneri de incredere: mediatori, consilieri juridici, notari publici, traducatori autorizati, societati comerciale prestatoare de servicii in domeniile conexe, colaboratori dispusi sa investeasca experienta lor in solutionarea rapida, optima si legala, a oricarui tip de problem; pentru un proces echitabil și soluționat într-un termen rezonabil – executari silte – contestatii la executare.

    Absolvent al Facultatii de Drept si al I.N.P.P.A. – Institutul de Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor, membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania (U.N.B.R.) – Baroul Bucuresti.

    Am avut sansa de a ma forma ca avocat sub indrumarea unui maestru al scolii de drept din Romania, de la care am deprins nobletea exercitarii acestei profesii, ingeniozitatea in construirea strategiei de abordare a cazuisticii, profesionalismul si implicarea totala, venite din dorinta de a sluji mereu interesele si drepturile legitime ale clientului, in limitele legii.

 

Ce ma diferentiaza:     

    Profesionalismul si tenacitatea, optimismul si forta de munca, indrazneala si spiritul combativ, sunt doar cateva din resursele pe care le pun in valoare pentru reprezentarea intereselor legitime in limitele legii.

    Fiind mereu la curent cu ultimele noutati in domeniul juridic, sunt capabil sa evaluez rapid si profesionist orice tip de problema si sa gasesc solutiile inteligente pentru a va proteja atat banii cat si timpul dumneavoastra.

    Bun cunoscator al mediului business, excelent negociator, avand o experienta solida in promovarea relatiilor de parteneriate (cu precadere in parteneriatele media), oferim consultanta si reprezentare in

Domeniile:

Drept penal

Drept civilDreptul familiei

Drept comercial & arbitraj, insolventa, recuperari creante, debite, credite

Dreptul muncii

Dreptul proprietatii intelectuale

Asociatii de proprietari –  restante, restantierei, intretinere, reparatii, fond rulment, fond reparatii

Contraventii, amenzi, permise suspendate, taxa de drum

C.E.D.O.

Drept administrativ

Onorariul:

     Onorariul se stabileste liber intre avocat si client, atat in ceea ce priveste cuantumul acestuia, cat si modalitatile si esalonarile de plata, si, se prevede in contractul de asistenta juridica la data incheierii acestuia, inainte de inceperea asistentei si/sau reprezentarii clientului, tinandu-se cont de dispozitiile legale privitoare la onorariile minimle.

     Venind in intampinarea dumneavoastra, va ofer optiunea unei variante flexibile si avantajoase a platii – aceea a abonamentului.

     Abonamentul va permite o mai buna planificare a cheltuielilor, fiind o forma de colaborare ideala in situatiile in care dumneavoastra doriti sa beneficiati de consiliere juridica cu caracter preventiv, in activitatile cotidiene, cum ar fi: intocmirea de documente necesare in activitatea curenta, avizarea documentelor interne etc, respectiv consultanta juridica pentru societati.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________
 ”cine-si exercita dreptul sau, nu vatama pe altcineva / qui suo jure utitur, nemini laedit”
 Avocatul este indispensabil justitiei si justitiabililor si are sarcina de a apara drepturile si interesele acestora; el este deopotriva sfatuitorul si aparatorul clientului.

”nemini tenetur edere contra se”

______________________________________GA______________

2 thoughts on “Despre

 1. Buna dimineața!
  Ma numesc Boldor Elena, din Romania si va scriu acest email cu disperare in speranța ca ma puteti ajuta .
  In urma cu o saptamana, am ajuns in Grecia in urma semnării unui contract de munca intre mine si firma USTravel din Romania care are ca partener o firma din Athena.
  Am venit sa muncesc ca si ospătar dupa ce am susținut un interviu pe Skype, interviu in care angajatorul spunea ca are o cantina in Germania, el fiind Grec, salariul este de 800€ / luna dar trebuie sa ajung întâi la agenția din Grecia dupa care vom pleca impreuna la locul de munca.
  Șederea mea in Grecia ca si biletul de avion Grecia-Germania, fiind suportate integral de el.
  Dupa ce am ajuns aici, si am fost cazata in sufrageria angajatorului, am fost înștiințată ca va trebuii sa renunt la orce legătura cu prietenii, familia, prietenul atât timp cat va dura contractul, adică timp de 2 ani si biletul de avion, in valoare de 600€, va fii suportat de mine din primul salariu.
  In acel moment, am luat legătura cu agenția Romana si am spus ca renunt la contract pentru ca nu am fost i formată corect. Acest lucru, l-a deranjat foarte tare pe angajator determinându-l sa nu mai vrea sa imi dea trolarul decat daca ii dau suma de 600€.
  Firmele, s-au cam spălat pe mâini si cea care suferă sunt eu. De o saptamana, nu am haine, decat ceea ce am pe mine, nu am bani, nu am job.
  In momentul de fata, stau intr-un hotel in Omonia, hotel plătit de niste prieteni dar nu mai pot sta decat pana luni la ora 12AM.
  Am fost de trei ori acasa la angajator sa imi recuperez lucrurile dar fara nici o șansa. Am fost si la poliție dar au zis ca trebuia sa ma duc in ziua respectiva nu sa astept sa treacă i ca doua zile. Am așteptat pt ca agenția din Grecia a vorbit cu el si de fiecare data zicea sa ma duc sa le iau dar cand ajungeam acolo nu răspundea la usa.
  Va rog, daca putetisa ma ajutați cumva sa imi recuperez lucrurile, Luni, urmează sa ma întorc in tara cu bani împrumutați de la prieteni pt ca agenția din Grecia, da din umeri si zice ca nu ma poate ajuta iar cea din Romania, a zis ca luni imi virează suma de 100€ si încearcă sa imi găsească alt job.
  Ce ma sfătuiți sa fac?
  Bagajul, nu conține acte ci numai, haine, medicamente, farduri, un set de bijuterii si suma de 75€.
  Va multumesc anticipat, Elena Boldor!

 2. 26-November-2012 spune: 1. Persoane juridice nu e tebraa ta ce CAEN au, e problema lor.2. Persoane fizice trebuie sa gaseasca o metoda prin care sa plateasca impozite pe veniturile cistigata. Nu trebuie neaparat angajati (cred ca este o solutie improbabila pentru un sistem de afiliere). Se poate rezolva si printr-un contract de comision insa cel mai normal pentru o activitate constanta si profitabila (deci nu venituri aleatoare) este inregistrarea ca si comerciant (Adica PFA, Interprindere Individuala sau Soc. Com).Sigur ca pentru 10 RON/luna este mult prea mult dpdv birocratic.Tocmai de aceea se pentru tine, si pentru afiliat s-ar putea sa merite mai mult sa folosesti o platforma de marketing afiliat cei de la sunt cei mai cunoscuti in piata. (inclusiv de mine) Si atunci ei se leaga la cap cu problema asta, nu tu. BTW vorbeste si cu un contabil. +5Este acest raspuns folositor?

Leave a Reply