Verifică lista înainte de asumarea angajamentului (trimite e-mail pentru verificare):

”Galeria neagra”:


Aceste site-uri folosesc datele personale ale diverselor entitati, persoane fizice sau juridice fara acord:

http://ww.firme.info

http://ww.avocatura.com

http://ww.locatefamily.com

http://ww.firmepenet.net

http://www.lista-avocati.ro/contact.html

http://www.828.ro

http://calificative.licitatiijuridice.ro

 


Persoanele care doresc sa se alature ”CAMPANIEI” de obligarea acestor site-uri sa se supuna legilor privind confidentialitatea datelor cu caracter personal, precum și folosirea acestora in vederea promovarii afacerilor persoanle, etc, ni se pot alatura:

 

2 thoughts on “Lista Neagra

  1. Buna ziua.
    Parintii sotului meu au cumparat un apartament cu 3 camere in Iasi in 1979. Pe actul de proprietate sunt trecuti amandoi. Socrul meu a decedat in 2004,iar sotul meu mai are inca 2 surori si un frate.Momentan doar soacramea locuieste in acel apartament. Noi stam in chirie deoarece nu ne intelegem deloc cu ea. Ne-am hotarat sa deschidem succesiunea prin avocat,speram luna viitoare daca facem rost de bani pt avocat si pt evaluator am inteles ca trebuie. Apartamentul valoreaza cam 32.000 euro. Vroiam sa va intreb cam ce suma din valoarea apartamentului ar trebui sa ii revina sotului meu? Cine plateste cheltuielile de judecata?
    Sunt sanse sa nu primim nici un ban de la apartament? si in ce conditii?Daca ceilalti nu vor sa ne plateasca partea sotului de la acest apartament cum se procedeaza si in cat timp de la pronuntarea sentintei ar trebui sa primim banii?Multumesc frumos!

Leave a Reply