Intreaba avocatul

 

 

.

Acum, poti intra in legatura cu un avocat in timp real – numai pentru Bucuresti si Ilfov

Problema Dvs. va găsi răspunsul în cel mai scurt timp, întreabă avocatul:

 

Avocatul este indispensabil justitiei si justitiabililor si are sarcina de a apara drepturile si interesele acestora; el este deopotriva sfatuitorul si aparatorul clientului sau.

 
     Scopul exercitarii profesiei de avocat il constituie promovarea si apararea drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale persoanelor fizice si juridice, de drept public si de drept privat.
  • Relatiile dintre avocat si clientii sai se bazeaza pe onestitate, probitate, corectitudine, sinceritate, loialitate si confidentialitate.
  • Intr-o societate intemeiata pe valorile democratiei si ale statului de drept, avocatul are un rol esential.
  • Avocatul este indispensabil justitiei si justitiabililor si are sarcina de a apara drepturile si interesele acestora, el fiind deopotriva sfatuitorul si aparatorul clientului sau.
  • Avocatul are toate drepturile conferite de lege si de statutul profesiei de avocat si isi indeplineste indatoririle si obligatiile fata de client, in raporturile cu autoritatile si institutiile la care isi asista sau isi reprezinta clientul, fata de profesia sa in general si fiecare confrate in particular, precum si fata de public.

 

https://youtu.be/1JpM7xKl9ew?list=PLL2J-f6R0DHM0qC_iNowLVNGWjYf12OjH

______________________________________GA______________

Leave a Reply