discutii, intrebari, raspunsuri, opinii, informatii juridice, avocatura, toate pe:

www.avocat-juridic.ro

 

https://www.senat.ro/LegiProiectAdmin.aspx?Cod=19525

 

.

______________________________________GA______________

12 thoughts on “Forum: avocat juridic

 1. Buna ziua. Am primit o pedeapsa cu suspendare sub supraveghere si voi fi reabilitat de drept in iulie 2015. Doresc sa-mi schimb numele de familie pe cale administrativa, sa-l iau pe cel al mamei dinainte de casatorie. La oficiul starii civile se cere si cazierul judiciar. Ar putea sa-mi fie respins dosarul pe motiv ca am cazier si nu sunt inca reabilitat ?
  Cu stima

 2. Buna seara. Sotul a intrat in concediul pentru copil o luna, apoi a revenit la lucru si a bagat actele pentru insertie. Cand au venit banii din urma, ne-au dat mai multi. Si apoi au vezut ei ca au gresit si acuma ne trage din banii de insertie, o anumita suma lunar. Luna, aceasta ne-a venit scrisoare acasa, ca ni s-a tras atata…, si a mai ramas atata…., si ca trebuie sa platim in termen de 5 zile acei bani. Ca in decembrie se va majora. Am vazut ca s-a bagat legea amnistierii, din septembrie. De ce mi sa tras banii si in octombrie, si in noiembrie, si acuma ma pune sa platesc suma ce a mai ras de tras, in tern de 5 zile, ca daca nu se majoreaza. Pentru ce sa se majoreze, ei au gresit si acuma vor bani in plus? Nu stiu ce sa ami cred. Am fost la cei care se ocupa cu socialele, si a spus ca legea amnistierii nu a ajuns la ei.

 3. Buna seara, am si eu o întrebare …. In cat timp se suspenda o pedeapsa de 3 ani cu suspendare si 4 ani de probatiune?!va multumesc anticipat!

 4. Buna seara. Vreau sa va prezint problema mea si apoi sa a cer sfatul. Am născut anul trecut o fetița in Spania. Eu locuiesc acolo împreuna cu ea si cu tatăl. Fetița este cetățean roman. Dupa naștere am venit in tara cu copila si am depus actele pentru obținerea alocatiei de stat. Precizez ca in Spania nu beneficiez si nici nu am beneficiat de nici o suma de bani pentru fetița. Actele le-am depus in 21 Noiembrie 2013. Văzând ca întârzie așa mult am inceput sa întreb ce se întâmpla atât in tara prin sora mea cât si aici in Spania, eu personal. In Spania mi s-a spus ca nu au primit nici un formular 411( se verifica de către statul roman daca beneficiez aici de bani pentru fetița ) iar cei din tara insistau ca l-au trimis si sa aștept. Totul a fost pana azi cand mi s-a spus ca eu am obligația sa cer in SPania si ca aici nu voi primii alocatie decât acasa acolo imi refuza acest drept . Nu știu ce sa fac si vroiam sa va întreb daca pot sa o priveze pe fetița de dreptul de a-și primi alocația de statul roman. Țin sa va precizez ca eu am pierdut deja un an si opt luni de alocatie plimbându-ma dupa spusele lor si așteptând. Va multumesc anticipat.

 5. Buna ziua,
  Tatal meu a cumparat in anul 1997 o bucata de teren de la o persoana din Brasov care in 2000 a decedat, terenul fiind in Dragasani..Exista doar o chitanta de mana, intamplator tatal meu are si titlul de proprietate in original pt ca pe vremea aceea avea o procura prin care putea face orice operatiuni in numele persoanei in cauza printre altele si sa ridice titlul de proprietate.Acum vrem sa vindem terenul respectiv…cum trebuie procedat pt a trece terenul pe numele nostru, mentionez ca dcedata are un fiu in viata

 6. Buna ziua,ma numesc Cornel Palcu si doresc sa stiu cum pot intra in posesia bunurilor personale reținute ?
  In luna Decembrie 2014 am fost reținut de catre poliția din Bolintin Vale Jud.Giurgiu deoarece am postat pe un site ca vând un laptop furat,iar asupra mea având bunuri personale:telefon,ceas IPod ,bani etc.
  Aceștia mi-au restituit banii,dar telefonul si ceasul nu.
  Zicând ca telefonul trebuie cercetat sa vada daca si acesta este furat,iar eu aducând acte doveditoare de proveniența lor tot nu mi le-au restituit spunând ca acestea pot fi făcute in Photoshop.
  Tin sa mentionez ca de aproape 2luni nu mi-au fost restituite bunurile personale.
  Ce pot sa fac?
  Am tot contactat agentul care se ocupa de caz,dar nu mai Răspunde la telefon,am sunat si la ei la secție ,tot degeaba.
  Astept raspuns,multumesc anticipat.

 7. Am cunoscut o persoana femeie căsătorită si sa îndrăgostit de mine si am amenințări cu moartea si forte grave din partea copiilor si a soțul ei Ei dorește sa bage divorțul Dincă acasă e traumatizata si pedepsita din partea soțului ei ce trebuie sa fac si cum sa fac si unde sa m-a adresez eu sunt in străinătate va mulțumesc .

Leave a Reply