.

 

ACOLO UNDE EXPERIENTA CONTEAZA:

Av. Dima Constantin Vittorio Amedeo

Mobil: (+4) 0722 211 067

 

1* Serviciul ”AVOCAT PENAL”, lanseaza programul: NON STOP – ASISTENTA JURIDICA

(urmarire penala, asistare, reprezentare in cauzele penale) – AVOCAT NON STOP

.

SERVICII / DREPT PENAL:

 • INFRACTIUNI – Legea nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri
 • Evaziune fiscala
 • Infractiuni privind circulatia rutiera
 • Infractiuni din Codul Penal
 • ș.a.

 

 

 

Avocat-Juridic – Bucureşti-România

 

 Aceste siteuri bune vin in ajutorul Dvs.:

Comentariul Dvs.:

______________________________________GA______________

9 thoughts on “Contact: Avocat Penal NON STOP – 0722 211 067 – URGENTE

 1. buna ziua, as dori va rog sa cunosc care este procedura de executare silita, a unui apartament si si cam cat ar dura, multumesc.

 2. Bună ziua. Vă rog să-mi spuneți dacă aveți un titlu executor, sau nu?

 3. Apelez si eu la dvs. pentru a ma ajuta sa contest un PV emis de politie.
  Am sa va povestesc pe scurt ce mi s-a intamplat:Acum cateva ore am iesit cu masina de pe aleea blocului si am virat la dreapta pe o strada principala cu sens unic, ideea este ca pana acum cateva luni acea strada era cu dublu sens si se putea vira si la stanga si la dreapta.Din obisnuinta si dat fiind faptul ca ma simteam foarte rau(aveam o colica renala severa) si ma grabeam sa ajung pana la clinica medicala unde sunt arondat, pentru a-mi face o perfuzie si o injectie sa ma calmez, am fost furat de peisaj si de dureri si am virat la dreapta(pe contrasens).
  Mi-am dat seama imediat si am tras pe stanga si m-am pus pe avarii, incercand sa intorc, numai ca intre timp a aparut un echipaj de politie care mi-a saltat instant carnetul de conducere.M-am rugat de ei cu cerul si cu pamantul sa nu-mi ia carnetul, le-am explicat ca imi este foarte rau si ca trebuie sa ajung de urgenta la clinica cu pricina, sa-mi fac o injectie, insa domnii politisti nu s-au lasat induplecati si m-au amendat cu 6 puncte(201 lei in 48 ore) si zic ei”suspendarea carnetului pe 1 luna de zile” insa nu scrie nimic in P.V decat ca am circulat pe sens invers, ca ma incadrez la art.41 din M0004195/2002 si sanctionata de art.101/6/d din DA004(cred ca asa scrie, nu se intelege bine).
  Dupa ce am primit PV politistul mi-a spus ca pot depune contestatie la judecatoria sectorului de care apartin si ca daca atasez la dosar o scrisoare medicala in care sa se stipuleze ca am avut parte de un tratament contra durerilor(din cauza carora nu am observat semnul de sens unic), am sanse sa-mi recuperez carnetul.
  Am ajuns intr-un final la clinica medicala si mi s-a dat si acea scrisoarea medicala de la doctorul meu, am chitanta unde scrie ca mi-au fost administrate perfuzii, am fost si am achitat si amenda…acum urmeaza sa merg maine la Judecatorie si sa depun dosarul, insa nu stiu cum sa formulez cererea de contestatie catre dl.judecator.
  Ma poti ajuta cu formularea contestatiei si cu alte sfaturi?
  Cu deosebita stima,
  Andrei L.

 4. Buna ziua! In Legea nr.448/2008, art. 12, pct.d) se spune ca ”Persoana care are in ingrijire, supraveghere si intretinere un copil cu handicap beneficiaza, dupa caz, de: c) program de lucru redus la 4 ore pentru parintele care are in ingrijire copilul cu handicap grav sau accentuat, pana la implinirea de catre acesta a varstei de 18 ani, la solicitarea parintelui;”. Eu sunt mama vaduva a patru copii, dintre care unul are handicap grav. Am facut aceasta solicitare catre angajatorul firmei la care lucrez. Este a treia satamana in care amana sa imi dea un raspuns. Va rog sa-mi spuneti daca acest articol obliga firma angajatoare sa-mi acorde acest drept si, daca da, cum ar fi legal sa actionez eu in continuare. Repet, sunt unica sustinatoare a acestui copil. Cu stima, va multumesc anticipat!

Leave a Reply